Mellemhaverne 1, Bullerup, 5320 Agedrup

Villa i Bullerup med god planløsning og muret garage

Velkommen til Mellemhaverne 1 i det charmerende Bullerup. Denne velholdte ejendom fra 1965 tilbyder en komfortabel og fredfyldt tilværelse. Boligen byder på 129 kvadratmeter, som giver masser af plads til hele familien, og ejendommen ligger på en rummelig grund på 830 kvadratmeter.
I stueplan finder I et funktionelt køkken, et badeværelse, tre rummelige værelser samt en stor stue med direkte adgang til en hyggelig overdækket terrasse. Her kan I nyde de solrige dage og lange aftener i det fri.
Ejendommen har også en rummelig kælder, der giver hele 41 ekstra kvadratmeter med disponible rum, herunder et rummeligt bryggers. Fra kælderen er der adgang til haven, hvilket gør den ideel til opbevaring eller som ekstra plads til hobbyer og aktiviteter.
Garagen med motordrevet port tilbyder bekvem parkering, og den velholdte, smukt beplantede have er et paradis for haveentusiaster. Her kan I slappe af blandt flotte blomsterbede og hyggelige træer og nyde freden og roen i jeres egen grønne oase.
Beliggenheden er ideel med nærhed til skole, daginstitutioner, offentlig transport og indkøbsmuligheder, hvilket gør det til et perfekt sted for familier. Desuden giver den lette adgang til O3 også nem transport til og fra området.
Kom og oplev alt, hvad dette skønne hjem har at byde på i hjertet af Agedrup.