Skellerup Byvej 29, 5540 Ullerslev

Villa ud over det sædvanlige i Ullerslev

Velkommen til Skellerup Byvej 29 - en imponerende ejendom i hjertet af en aktiv landsby. Dette stilfulde hjem er opført i 1886 og bygget om i 2009, byder på en unik kombination af charme, elegance og topmoderne komfort, hvilket gør det til et ægte liebhaveri.
Hovedhuset har et registeret boligareal på hele 246 kvm, som fordeler sig over stueplan og første sal. Ved ankomsten mødes I af en imponerende højloftet hall med et smukt trappeløb, der straks byder jer velkommen og sætter tonen for resten af huset.
Det store køkken/alrum er husets hjerte, perfekt til både madlavning og hyggelige sammenkomster med familie og venner. Køkkenet har direkte udgang til en skøn terrasse, som indbyder til udeliv, afslapning og hyggelige grill-aftener i de varme sommermåneder. Fra køkkenet bliver I ført ind i stuen der er præget af en behagelig atmosfære, herfra er der adgang til den rummelige spisestue med udgang til endnu en solrig terrasse. Stueplan byder desuden på et toilet og et stort bryggers, der tilbyder rigeligt med opbevaringsplads.
På første sal finder I tre gode værelser med et naturligt lys. Et stort badeværelse fuldender første salen, der byder på både stil og funktionalitet.
Ejendommen inkluderer også en erhvervsdel med et samlet areal på 256 kvm. Sælgeren driver selvstændige erhverv fra denne del, hvilket naturligvis også er en mulighed for jer som nye ejere. Alternativt kan de brugbare kvadratmeter anvendes til andre formål. Bygningen omfatter et værksted, garage, toilet og fyrrum.
Udover de imponerende indendørs faciliteter kan man nyde den landlige beliggenhed og den smukke have, der ligner en park, og omgiver ejendommen, hvilket giver mulighed for fredelige øjeblikke. Desuden byder ejendommen på en stor garage på hele 78 kvm med hele tre porte, der kan åbnes, hvilket giver rigeligt plads til køretøjer og opbevaring.
Skellerup Byvej 29 er mere end bare et hjem - det er en unik og charmerende ejendom, der byder på en sjælden kombination af stilfuld elegance og topmoderne komfort i naturskønne omgivelser.