Vil du være den første, vi ringer til, når drømmeboligen bliver sat til salg?


Bliv en del af vores Køberkartotek

Drømmer du om et nyt hjem? Vores køberkartotek er din direkte linje til de mest attraktive boliger i området, før de bliver markedsført bredt. Ved at skrive dig op i vores køberkartotek, får du en eksklusiv mulighed for at høre om nye boliger, der matcher dine kriterier, så snart de kommer på markedet.

Fordelene ved at være i Køberkartoteket:

·     Først til mølle: Få besked om nye boliger på markedet, før de bliver annonceret offentligt. Det giver dig en fordel i en konkurrencepræget boligmarked.

·     Personlig matchning: Vi tager os tid til at forstå dine unikke behov og ønsker, så de boliger du hører om, er relevante for dig.

·     Ingen forpligtelser: Det er helt uforpligtende at være med i vores køberkartotek, og du kan til enhver tid vælge at framelde dig.

Sådan bliver du en del af Køberkartoteket:

Det er nemt og hurtigt at blive en del af vores køberkartotek. Udfyld blot formularen på denne side med dine kontaktoplysninger og dine boligpræferencer. Vi vil derefter kontakte dig for en personlig snak, så vi kan forstå dine boligdrømme ned til mindste detalje.

Kontakt os
Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om vores køberkartotek? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi er her for at hjælpe dig tættere på din drømmebolig!

Udfyld venligst formularen


Når du er tilmeldt køberkartoteket, får du også besked om de såkaldte skuffesager, hvor boligen ikke markedsføres. Det er derfor en oplagt mulighed for dig, som gerne vil stå først i fremvisningskøen, når jeg får nye boliger til salg.

Bolig

Bemærkninger

Kontaktoplysninger