Kvalitet er et nøgleord

Vi mener, at den personlige kontakt og det rette fokus på din bolig er altafgørende for at nå i mål med et vellykket salg.

Med os som din rådgiver kan du være tryg ved, at alle fremvisninger, spørgsmål og detaljer håndteres personligt og professionelt. Det betyder, at du får et effektivt og målrettet salgsforløb med et fokuseret mindset for at sælge din bolig.

Lidt om os

Om Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt - dit lokale valg, når du skal handle bolig i Agedrup og på det øvrige Fyn. Vi er beliggende på det hyggelige Butikstorvet i Agedrup, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi vores kontor for en uforpligtende snak om dine boligdrømme.

Mød Teamet:

·     Nicky Eckhardt er indehaver og ejendomsmægler hos Ejendomsmæglerfirmaet Eckhardt. Med sin dybe lokale forståelse og et tryghedsmærke som køberrådgiver, er Nicky din garanti for en tryg og professionel bolighandel. Hans personlige engagement og ekspertise i det lokale boligmarked gør processen behagelig og effektiv fra start til slut.

·     Mie Kellebjerg Jensen er vores energiske trainee, som bringer frisk viden og entusiasme til teamet. Mie er ivrig efter at lære og bidrage til firmaets succes, og hendes tilstedeværelse sikrer, at vi kontinuerligt fornyr os og forbliver opdaterede i en dynamisk branche.

Som en uafhængig ejendomsmægler, ikke bundet i kædeforhold, har vi den frihed, der skal til for at fokusere fuldt ud på vores klienters unikke behov og ønsker. Det betyder personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der fører til vellykkede bolighandler og tilfredse kunder.

Vi bestræber os på at skabe langvarige relationer og være din foretrukne ejendomsmægler i Agedrup og på Fyn. Uanset om du skal købe eller sælge, er vores mål at gøre bolighandlen til en positiv og mindeværdig oplevelse.

Kontakt os
Er du nysgerrig på, hvordan vi kan assistere dig i din bolighandel? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme!

Medarbejdere

Nicky Eckhardt

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Mie Kellebjerg Jensen

Salg & Vurdering

Hvad må jeg hjælpe med?


Kontakt mig gerne for alle spørgsmål i forbindelse med ejendomshandel.

Jeg håndterer både hvis du skal købe eller sælge, og jeg står til rådighed med viden og netværk til at løse din forespørgsel.