Skovhaven 43, Bullerup, 5320 Agedrup

Velholdt villa i Bullerup med stort værksted og tilhørende disponibelt rum

Velkommen til Skovhaven 43 - en charmerende og velholdt bolig beliggende i et fredeligt kvarter. Denne rummelige bolig byder på en praktisk og komfortabel indretning, der passer perfekt til både familier og par.
Når du træder ind i boligen, mødes du først af et imponerende bryggers, der er ideelt til opbevaring af sko, overtøj og andet. Herfra fører en naturlig strøm dig videre ind i det dejlige køkken, der giver plads til madlavning og hyggelige sammenkomster.
Fra køkkenet åbner sig en rummelig stue, der indbyder til afslapning og samvær. Stuen er forbundet med en skøn udestue, der giver mulighed for at nyde den hyggelige have året rundt, uanset vejret.
I den ene ende af boligen finder du børneafdelingen, der består af tre lyse og indbydende værelser samt et praktisk toilet. Disse værelser tilbyder masser af plads til børnene, gæster eller andet.
I den anden ende af boligen venter voksenafdelingen, der består af et hyggeligt soveværelse og et dejligt badeværelse. Her kan voksne nyde fred og ro i deres eget private rum.
Udenfor venter en praktisk carport, der beskytter din bil mod vejr og vind, samt et rummeligt værksted med tilhørende disponibelt rum. Dette giver dig mulighed for at udfolde dine hobbyer og opbevare værktøj og andre redskaber sikkert og bekvemt.