Bygvangen 1, Otterup, 5450 Otterup

Flot villa med god beliggenhed i Otterup pt udlejet.

Flot familievilla midt i Otterup

På en solrig hjørnegrund i et roligt villakvarter ligger Bygvangen 1. Her venter en stor, flot villa med en familievenlig planløsning og en skøn have med god plads til både leg og afslapning.
~
Huset er pt. udlejet, og køber overtager dermed boligen som værende udlejet. Derfor egner dette huskøb sig specifikt til jer, som ikke selv står og mangler en bolig, men som gerne vil investere i en ejendom med udsigt til en stabil lejeindtægt. Samtidig er husets pris yderst fordelagtig, og derfor er der potentiale til et løbende afkast såvel som en fortjeneste ved et senere salg. Her får man med andre ord utroligt meget hus for pengene.

Som det tydeligt ses af billederne - og kan dokumenteres ved en fremvisning - så er huset flot vedligeholdt, og de nuværende lejere passer fantastisk godt på boligen.

Der er 165 veldisponerede kvadratmeter i ét plan, carport, garage, forskellige terrasser og en solrighave. Alt i alt et perfekt setup til børnefamilien, der drømmer om en funktionel bolig i et trygt nærmiljø.

Man bydes velkommen i en lys og rummelig fordelingsentré. Dernæst et gæstetoilet, et velholdt badeværelse med bruseniche, tre gode værelser, et pænt køkken/alrum og et imponerende stueareal med mange forskellige indretningsmuligheder og direkte udgang til den overdækkede terrasse. Huset rummer også et stort og praktisk bryggers, der har egen ind- og udgang via den sydvendte terrasse.

Haven vender solrigt mod sydvest, så der er sol fra frokost og frem til de sene aftentimer. Samtidig er haven dejligt nem at holde, da den primært består af terrasseanlæg og græsplæne. Som med alt andet her på matriklen, så passer lejer også selv haven.

I Otterup venter et charmerende og velfungerende lokalsamfund, hvor hverdagens behov nemt opfyldes. Med bopæl i Nordfyns største by får I en familievenlig ramme om både hverdagen og fritiden med kort vej til idrætshal, skole, det lokale lægehus, daginstitution og flere forskellige supermarkeder.

Uanset om I søger en stabil ejendomsinvestering med gode lejere, eller I selv har fremtidsplaner om at flytte ind - så er Bygvangen 1 et spændende hjem til en fantastisk fordelagtig pris.

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning eller for uddybende informationer om boligen og udlejningsforholdene.