Vilhelminevej 19, 5000 Odense C

Villa ud over det sædvanlige i Skbhuskvarteret.

Velkommen til Vilhelminevej 19, en eksklusiv og indbydende bolig beliggende i det attraktive Skibhuskvarter.
Opført i 2016, strækker denne prægtige villa sig over 228 kvadratmeter, der tilbyder luksus, komfort og moderne bekvemmeligheder, til en hverdag fuld af stil og kvalitet.

Opført i stilrene materialer, der sikrer nem vedligeholdelse og en tidløs æstetik.
Med seks rummelige værelser, er der rigelig plads til både familie og gæster. Den store opholdsstue er det perfekte samlingspunkt, hvor I kan nyde hinandens selskab og slappe af efter en lang dag.

Det store køkken/alrum er husets hjerte, hvor du finder alt det, du behøver for at skabe kulinariske mesterværker.
Køkkenet har direkte udgang til en skøn terrasse, som indbyder til udeliv, afslapning og hyggelige grill-aftener i de varme sommermåneder.

Som en ekstra lækker detalje, er den opførte pergola med elektriske side- og tagpaneler, der med et klik på fjernbetjeningen kan give skygge og ly for dug.

For ekstra komfort er der naturligvis gulvvarme, der sikrer en behagelig og jævn varmefordeling, uanset årstiden. Boligen byder også på to velindrettede badeværelser samt et stort multirum, der kan bruges til alt fra hjemmekontor til legerum eller fitnessrum.

Beliggenheden kunne ikke være bedre. Fra Vilhelminevej 19 er der kort afstand til Odense centrum, lokale skoler, havnebadet og det stemningsfulde Storms Pakhus. Her er du tæt på byens pulserende liv, men stadig i et roligt og børnevenligt område, hvor hverdagen
kan nydes i fulde drag.

Så er du på udkig efter dit næste drømmehjem, er Vilhelminevej 19 en ejendom, der bare skal opleves.
Dette er ikke bare en bolig - det er en livsstil.
Velkommen hjem.