Brolandvej 10D, Bullerup, 5320 Agedrup

Rummelig villa med super beliggenhed i Agedrup

Forestil dig at træde ind i en rummelig bolig, hvor hver kvadratmeter er nøje tænkt igennem for at skabe den perfekte balance mellem funktionalitet og kvalitetsløsninger. Med en generøs størrelse på 130 kvadratmeter, er denne bolig ideel for den moderne familie, der værdsætter plads, komfort og design.

Hjertet i denne bolig er uden tvivl det store køkken, som inviterer til både daglig madlavning og festlige lejligheder. Med en rummelig spiseplads er der rig mulighed for at samle familie og venner til hyggelige middage og sammenkomster.

Stuen er lys og indbydende, og danner den perfekte ramme for afslapning efter en lang dag. Her kan du slappe af med en god bog, se en film eller bare nyde roen.

Boligen byder på hele 4 værelser, hvilket giver masser af muligheder for indretning. Uanset om du drømmer om et kontor, børneværelse, gæsteværelse eller hobbyrum, så er mulighederne mange.

Forlæng sommeraftenerne i den store udestue på 21 kvadratmeter. Her kan du nyde udsigten til haven, uanset vejret, og skabe et hyggeligt uderum, hvor grænsen mellem inde og ude bliver udvisket.

Boligen fuldendes med et gæstetoilet samt et stort badeværelse, der byder på badekar og seperat brusekabine, perfekt til børnefamilierne.

Udenfor finder du en carport, så din bil altid står beskyttet mod vind og vejr. Og for den håndværksinteresserede er der et tilhørende værksted, hvor du kan udfolde dig med projekter og opbevare værktøj.

Brolandvej 10D er ikke bare en bolig - det er et hjem. Et sted hvor hver dag byder på kvalitetstid, hygge og skønne øjeblikke. Velkommen hjem!