Daltoften 54, Agedrup, 5320 Agedrup

Rummelig etplansvilla i Agedrup

Rummelig familievilla på hele 146 kvadratmeter, beliggende i det fredelige Agedrup. Villaen er perfekt for familien, der værdsætter rummelighed og en funktionel planløsning.
Når du træder ind i boligen, bliver du mødt aRummelig familievilla på hele 146 kvadratmeter, beliggende i det fredelige Agedrup. Villaen er perfekt for familien, der værdsætter rummelighed og en funktionel planløsning.
Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af et rummeligt bryggers, der tjener som et praktisk bindeled mellem ude og inde. Dette rum giver adgang til villaens hjerte - et stort og lyst køkken, der inviterer til hyggelige stunder.
Fra køkkenet ledes du videre ind i spisestuen, et rum der er perfekt til familiemiddage og sociale sammenkomster. Spisestuen åbner op ind mod en rummelig stue, samt udestue, der med deres indbydende atmosfære og fleksible indretningsmuligheder, udgør det ideelle sted for afslapning og underholdning.
I den ene ende af villaen finder du voksenafdelingen, som byder på et dejligt soveværelse og nydeligt badeværelse. Denne del af huset sikrer forældrene et privat tilflugtssted, hvor de kan slappe af i rolige omgivelser.
I modsatte ende af huset er børneafdelingen placeret, som oprindeligt er bestående af tre værelser. I denne afdeling finder man boligens andet badeværelse, som sikrer funktionalitet og komfort for hele familien i hverdagen.
Daltoften 54 er et hjem, hvor hver kvadratmeter er tænkt ind i en moderne familie livsstil og en familieorienteret planløsning venter på at byder dig velkommen, samtidig er der også tænkt på funktionalitet og kvalitet, sælger har blandt andet fået loftet efterisoleret så der nu er 400 mm isolering her. Med sin ideelle placering i Agedrup er du tæt på både natur, skole og indkøbsmuligheder, perfekt for børnefamilien. Kontakt os for en fremvisning i dag!