Kirkegyden 5, Hillerslev, 5750 Ringe

Sjældent udbudt ejendom i Ringe, hvor kvalitet og unikke detaljer er i fokus.

Vi er stolte af at kunne præsentere denne unikke ejendom, der er beliggende i det skønne Ringe. Kirkegyden 5 er en sand drøm for dem, der værdsætter kvalitet og unikke detaljer i deres hjem.
Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering i periode 2021 til 2023, den kombinerer moderne bekvemmeligheder med tidløs elegance og klassisk charme. Fra det øjeblik du træder ind, vil du blive betaget af den unikke udestue, der strækker sig ind i et rummeligt køkken/alrum - et perfekt samlingspunkt for familien.
Stueetagen overrasker med hele 4 rummelige værelser og 3 stilfulde badeværelser, som vil imødekomme enhver families behov.
På første sal finder du en lys og luftig stue, med et moderne integreret køkken. Her er plads til både afslapning og underholdning. Et yderligere stilfuldt badeværelse og et charmerende værelse, fuldender denne etage, som er ideel til teenageren eller som en eksklusiv gæstesuite.
Udenfor venter der to pragtfulde længer, der tilfører yderligere charme og funktionalitet til ejendommen. De byder blandt andet på en rummelig garage og et praktisk fyrrum, der sikrer optimal opbevaring og nem adgang ti hverdagens nødvendigheder. Yderligere venter der flere disponible rum, hvor kun din fantasi sætter grænser for anvendeligheden.
Ejendommens udendørs område er lige så imponerende som indendørs. Den nydeligt anlagte have inviterer til afslapning og nydelse, og giver et fredfyldt tilflugtssted fra hverdagens travlhed. Her kan du nyde årstidens skiften, arrangere sammenkomster eller blot nyde roen.
Kirkegyden 5 er mere end en adresse - det er et livsstilvalg. Denne ejendom tilbyder en unik kombination af privatliv, luksus og alsidighed, perfekt til dig der søger noget ud over det sædvanlige. Kontakt os for en fremvisning i dag!