Skovhaven 166B, Bullerup, 5320 Agedrup

158 m2 bolig + 50 m2 tidligere garage i boligkvalitet.

Nu kan vi byde velkommen til et fantastisk hjem, der skiller sig ud med en blanding af moderne luksus og en betagende beliggenhed, som omfavner naturens skønhed. Der er tale om en særdeles velholdt villa der løbende er renoveret fra år 2013 til 2023. Boligen strækker sig over 158 kvadratmeter, der er udnyttet til perfektion, og udover boligdelen har man elegant fået inddraget den tidligere garage så man råder over rigtig mange brugbare kvadratmeter.

Hjertet af hjemmet er det moderne køkken/alrum, et rummeligt og indbydende sted, der byder på masser af plads til madlavning, samvær og hyggelige stunder med familien og vennerne. Med direkte udgang til terrassen er det let at flytte livet udenfor i de varmere måneder.

Stuen er en naturlig forlængelse af køkkenet, hvor komfort og åbenhed går hånd i hånd. Herfra kan du nyde den uforstyrret udsigt over de åbne marker, som tilføjer et strejf af frihed og ro. Det er det perfekte sted at slappe af efter en travl hverdag.

Boligen rummer tre velindrettet værelser og blev i 2015 udvidet med en tilbygning der forbinder køkkenet med den tidligere garage således at man får adgang til to ekstra disponible rum af meget høj kvalitet, her har nuværende jer blandt andet kontor og teenageafdeling.

En af de mest unikke aspekter ved denne ejendom er dens placering i et lukket vænge, hvilket sikrer fred og sikkerhed for både børn og voksne.

Skovhaven 166B er det ideelle hjem for dig, der søger en balance mellem det moderne livs bekvemmeligheder og den ro, naturen giver. Med sin ideelle placering i Agedrup er du tæt på både natur, skole og indkøbsmuligheder, den perfekte beliggenhed for børnefamilien. Drømmehjemmet venter på dig i Skovhaven 166B. Kontakt os i dag, for en fremvisning!