Strandgårdsvej 189, Bro Mark, 5464 Brenderup Fyn

Charmerende fritidshus på Strandgårdsvej 189 – Et naturskønt tilflugtssted.

Denne ejendom ligger i hjertet af et naturskønt område, en kort gåtur fra det lokkende vand. Her kan du nyde den friske luft og roen, der kendetegner dette enestående sted.
Grundejerforeningen står for at vedligeholde ens huse udvendigt og slå græsset, hvilket sikrer at ejendommens omgivelser altid fremstår pæne og velholdte.
Opført i 2003, fremstår dette fritidshus som et sandt tilflugtssted for dem, der værdsætter plads, komfort og nærhed til naturen. Med sine 3 værelser tilbyder dette hus masser af plads til familie og venner.
Når du træder ind i stueplan, bliver du mødt af et rummeligt bryggers, der fungerer som den perfekte overgangszone fra ude til inde. Herefter åbner hjemmet sig op til et lyst og indbydende køkken/alrum med stue. Dette opholdsområde er hjertet af huset, et skønt samlingspunkt for hele familien.
Fra opholdsrummet er der direkte udgang til en skøn terrasse. Her kan man nyde solrige dage og lune aftener i afslappende omgivelser - det perfekte sted for grillmiddage, solbadning, eller blot til at nyde en god bog i ro og fred.
På første salen finder du to yderligere gode værelser. Et af værelserne har adgang til en altan, hvorfra man kan nyde udsigten og roen. Der er også et toilet på denne etage for ekstra bekvemmelighed.
Tilhørende ejendommen er der adgang til dejlige fællesarealer, perfekt til boldspil og andre udendørs aktiviteter. Her kan både børn og voksne nyde godt af de åbne grønne områder. Derudover er der en tennisbane til rådighed for beboerne, ideel for sportslige stunder.