Lunden 35, Bullerup, 5320 Agedrup

Charmerende familievilla i Bullerup

I hjertet af det idylliske Bullerup byder denne velholdte villa jer velkommen. Med respekt for ejendommens unikke charme er villaen løbende blevet vedligeholdt og opdateret.
Villaen byder på en gennemtænkt indretning med hele fem værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, der passer perfekt til familielivet. Et lyst og rummeligt køkken-alrum i åbenforbindelse med stuen danner hjertet af hjemmet, hvor I kan nyde hyggelige stunder sammen med familie og venner. Vinduerne i opholdsstuen bringer masser af naturligt lys ind i rummet og skaber en behagelig atmosfære året rundt.
Bag huset venter en dejlig have, hvor I kan slappe af og nyde det gode vejr. En delvist overdækket terrasse giver jer mulighed for at tilbringe lange sommeraftener udendørs, mens I griller og hygger jer med familie og venner.
Med sin centrale placering i Bullerup er I omgivet af den smukke natur, som I kan udforske via de nærliggende stisystemer. Her finder I også skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder inden for gåafstand, hvilket gør det nemt at opretholde en bekvem hverdag.
Samlet set er Lunden 35 et ideelt hjem for jer, der ønsker at kombinere charme med moderne bekvemmeligheder. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev denne unikke ejendom!