Skovhaven 176A, Bullerup, 5320 Agedrup

Velholdt familievilla i Bullerup - attraktiv beliggenhed og fantastisk udsigt

Velkommen til Skovhaven 176A, en smuk og velholdt familievilla i det charmerende Bullerup. Denne ejendom nyder godt af en fantastisk beliggenhed med en betagende udsigt og en følelse af ro og fred, trygt placeret i bunden af et lukket vænge.

Beliggenheden nyder godt af et fantastisk stisystem, der fører dig hurtigt til lokale faciliteter såsom legepladsen, Super Brugsen, skole og lignende, hvilket gør det ideelt for både familier og par.

Indenfor venter der jer hele 160 kvadratmeter, hvor fire rummelige værelser, et badeværelse samt et praktisk gæstetoilet venter på at byde jer velkommen. Køkkenet er centralt placeret og sammen med stuen, udgør dette hjertet af hjemmet, hvor familien kan samles og skabe hyggelige stunder.

Udendørs venter der jer en skøn oase. Den dejlige, lukkede have giver en følelse af privatliv og ro, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens travlhed. Fra haven kan du nyde en vidunderlig udsigt over de omkringliggende marker, der tilføjer en ekstra dimension af naturlig skønhed til jeres hjem. Terrassen inviterer til at nyde udendørs livet og skabe hyggelige stunder. Det imponerende poolområde tilbyder mulighed for både sjov og afslapning på varme sommerdage.

Kom og oplev alt, hvad denne fantastiske villa i Bullerup har at tilbyde. Med sin charmerende beliggenhed er Skovhaven 176A ikke blot et hjem, men en oase af ro og skønhed. Her kan I skabe minder og nyde livet i fulde drag. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!