Bakkeskråningen 27, Næsby, 5270 Odense N

Villa på attraktiv beliggenhed og med en yderst pæn tilstandsrapport

Velkommen til Bakkeskråningen 27! Ejendommen er beliggende på en stille villavej i det rolige og attraktive Næsby. Området er familievenligt med flere grønne områder og legepladser i nærheden, hvilket gør det ideelt for børnefamilier. Her får I en stor grund på 932 kvm og en rummelig bolig på hele 184 m2. Hertil kommer en praktisk carport og et udhus.
Ved indtræden i boligen mødes I af en fordelingsgang, der fører til husets bryggers. Herfra træder I ind i et åbent køkken/alrum i åbenforbindelse med stuen - hjemmets hjerte. Den åbne forbindelse mellem køkken/alrum og stue gør det nemt at være social og skabe hyggelige stunder. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse, som inviterer til udendørs ophold og aktiviteter. Denne udendørs plads er perfekt til sommerens grillaftener og afslapning i solen.
Fordelingsgangen fører jer desuden til en fantastisk børneafdeling, der byder på hele 3 gode værelse og et rummeligt badeværelse.
Fra køkkenet forbinder en gang det oprindelige hus sig med tilbygningen, som blev opført i 2021. Denne tilbygning udgør en fantastisk forældreafdeling, der sikrer privatliv og komfort. Her finder I et skønt kontor, soveværelse og badeværelse.
Området har skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter flere indkøbsmuligheder, apotek og yderligere faciliteter i nærheden. I har cirka 6 km ind til Odense centrum og nem adgang til motorvejen, hvilket gør det bekvemt for pendling til andre byer.
Bakkeskråningen 27, er en attraktiv adresse for dem, der søger en kombination af roligt forstadsliv med nem adgang til byens faciliteter og infrastruktur. Her finder I en harmonisk balance mellem komfort, funktionalitet og skønne omgivelser.